18 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Samsung απλά αποκάλυψε το Galaxy Z Flip σε μια διαφήμιση για τα Όσκαρ

1 min read
Galaxy Z Flip all you need to know before launch1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Μετά από μια σειρά διαρροών σχετικά με το νέο smartphone της επόμενης γενιάς τις τελευταίες εβδομάδες, η Samsung Electronics άρχισε τις διαρροές της συσκευής με τηλεοπτικές διαφημίσεις ακόμα και αν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα ακόμη.


Λίγες μέρες πριν την εκδήλωση ‘Unpacked‘ στη Νέα Υόρκη, όπου η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει το Galaxy Z Flip παράλληλα με το Galaxy S20 , η εταιρία ξεκίνησε την πρώτη επίσημη διαφήμισή της στην τελετή των Oscar.

Η διαφήμιση φαίνεται να επιβεβαιώνει πολλά από αυτά που αποκαλύφθηκαν από το βίντεο που είχε διαρρεύσει την προηγούμενη εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίας μιας μικρής οθόνης στο πίσω μέρος που εμφανίζει αυτόν που σας καλεί. Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, η δευτερεύουσα οθόνη αναμένεται να είναι μία οθόνη Always-On Super AMOLED 1,06 ιντσών με ανάλυση 300 x 116 pixel. Παράλληλα με το αναγνωριστικό καλούντος, εμφανίζεται επίσης εμφανώς ο χρόνος και οι ειδοποιήσεις.

Η διαφήμιση δεν φαίνεται να αποκαλύπτει άλλες πληροφορίες που δεν γνωρίζαμε ήδη, επομένως οι επίσημες λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του Galaxy Z Flip παραμένουν ακόμα κρυφές. Ωστόσο, δεδομένου ότι το επίσημο λανσάρισμα είναι σε μόλις 24 ώρες, κοντός ψαλμός Αλληλούια.

Θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 855 Plus , σε συνδυασμό με 8GB μνήμης RAM,θα έχει εσωτερική αποθήκευση 256GB, σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων, στην εξωτερική πλευρά έναν αισθητήρα κάμερας 12-megapixel και έναν υπερευρυγώνιο φακό κι αυτόν στα 12-megapixel, μία οπή selfie κάμερα 10-megapixel στην οθόνη και μπαταρία 3.300mAh.

https://techlog.gr/2020/02/01/galaxy-z-flip-%cf%8c%ce%bb%ce%b1-%cf%8c%cf%83%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%be%ce%ad%cf%81%ce%b5%cf%84%ce%b5-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%b5%cf%81/

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα