19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Cortana σε Android και iOS συσκευές μέχρι 31-01-2020 μετά γιοκ

1 min read
nexus2cee cortana lockscreen hero1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Cortana έβαλε και αυτή το λιθαράκι της θα λέγαμε στις Android συσκευές το 2015, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει την ίδια δημοτικότητα με τους ανταγωνιστές της.


53beb721ecad04d01bd9ba95?width=1100&format=jpeg&auto=webp | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αυτό δεν μας κάνει και πολύ εντύπωση, δεδομένου ότι η ψηφιακή βοηθός της Microsoft δεν ήταν διαθέσιμη σε έξυπνα ηχεία και οθόνες, αφήνοντας τους χρήστες να χρησιμοποιούν εναλλακτικές λύσεις. Η εταιρεία κατάλαβε ότι η Cortana δεν μπορεί να συμβαδίσει με τους αντιπάλους της, τουλάχιστον στα κινητά, καθώς ανακοίνωσε θα αποσυρθεί από τις εφαρμογές Android και iOS στα τέλη Ιανουαρίου.

Στη σελίδα της, η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα τερματίσει την υποστήριξη της Cortana στις 31 Ιανουαρίου 2020. Η εταιρεία θα κυκλοφορήσει επίσης μια ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής στην οποία θα αφαιρεθεί ή ψηφιακή βοηθός. Αυτό σημαίνει ότι μετά από αυτήν την ημερομηνία, δεν θα μπορείτε πλέον να μιλήσετε με την αγαπημένη σας Cortana και να τις ζητήσετε τις υπενθυμίσεις και τις λίστες σας, ωστόσο θα σας κρατάει συντροφιά στα Windows και θα μπορείτε από εκεί να τα διαχειρίζεστε όλα αυτά καθώς συγχρονίζονται αυτόματα στην εφαρμογή.

Η Microsoft αναφέρει ότι θα ενσωματώσει την Cortana στις εφαρμογές του Office 365. Έχει ήδη ξεκινήσει την υλοποίηση της καθώς η ψηφιακή βοηθός μπορεί τώρα να διαβάσει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο Outlook mobile.

Δυστυχώς, δεν έχει διευκρινιστεί αν θα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο μέσα από αυτές τις εφαρμογές ή αν υποστηρίζει μόνο έναν περιορισμένο αριθμό λειτουργιών.

androidpolice

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα