24 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Mi Note 10/Pro : Έλαβε πιστοποίηση και παρουσιάζεται σύντομα η νέα σειρά

1 min read
Mi note 101 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Σήμερα μάθαμε ότι η σειρά Mi Note 10 πήρε πιστοποίηση για κυκλοφορία στην Αρχή National Broadcasting and Telecommunications Commission (NBTC) της Ταϊλάνδης.


Θα αναβιώσει σύντομα η σειρά Xiaomi Mi Note. Δεν έχει γίνει καμία επίσημη ενημέρωση αλλά έχουμε δει ήδη τη συσκευασία του πρώτου κινητού.

Mi note 10 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίαςΠηγή φωτογραφίας από το Techdroider

Η υπηρεσία δεν έδωσε κάποια πληροφορία αλλά επιβεβαίωσε την ονομασία και μας έδωσε μαζί με το βασικό μοντέλο με κωδικό M1910F4G, ένα δεύτερο μοντέλο με ονομασία Mi Note 10 Pro με κωδικό M1910F4S. Το κινητό πέρασε και από την Ρωσική Αρχή ECC.

xiaomi mi 10 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
xiaomi mi 10 2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Οι φήμες θέλουν τα Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro να παρουσιάζονται πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων για να προλάβουν τις πωλήσεις της σεζόν – μπορεί και στις αρχές του επόμενου μήνα.

Παρόλο που δεν διαθέτουμε συγκεκριμένες πληροφορίες για το φύλλο προδιαγραφών της επερχόμενης σειράς, υπάρχουν ενδείξεις ότι τα Xiaomi Mi Note 10 και το Mi Note 10 Pro θα έρθουν με το flagship Qualcomm Snapdragon 855+ SoC με οθόνη με 120 Hz ρυθμό ανανέωσης, ενώ υπάρχουν επίσης φήμες για τηλεφακό με ζουμ 5x και φωτογραφική μηχανή 50x. Αν το κινητό έχει τόσο ισχυρά στοιχεία τότε το επερχόμενο Mi 10 θα κάνει το άλμα προς την premium κατηγορία, απέναντι από το OnePlus 8 Pro.

xiaomi mi 10 3 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Εάν η αρχική αναφορά που είχε κάνει ο Ice Universe είναι σωστή, ίσως δούμε την νέα σειρά να παρουσιάζεται επίσημα την επόμενη εβδομάδα.

Για ότι νεώτερο προκύψει για την νέα σειρά Mi Note της Xiaomi, θα σας ενημερώσουμε

Πηγή: news.xiaomi-miui.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα