27 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Football Manager 2020 : έρχεται 19-11-19

1 min read
Screenshot 1 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Μία από τις πιο συναρπαστικές πτυχές του παιχνιδιού είναι η ανάπτυξη των ταλέντων και των wonderkids που μπορούνε να μετατραπούν σε παίκτες παγκόσμιας κλάσης.

Στο FM20 μπορείτε πλέον να κάνετε τον μακρόπνοο σχεδιασμό και να παρακολουθείτε την πρόοδο των ομάδων νέων σας με το ολοκαίνουργιο Κέντρο Ανάπτυξης.

Club Vision

An overview of club vision in Football Manager 2020
Η κάλυψη των προσδοκιών του διοικητικού συμβουλίου ήταν πάντα ένα από τα βασικά σας καθήκοντα στο Football Manager, αλλά στο FM20 επανασχεδιάστηκε όλη η εμπειρία του συνεδριακού χώρου για την μακροπρόθεσμη πρόοδο του συλλόγου.

Graphic Improvements

Graphic Improvements
Νέα βελτιωμένα γραφικά καλύτερη εμπειρία αγώνα. Το Football Manager 2020 έρχεται με καλύτερη εμφάνιση και φέτος με μια νέα μια σειρά γραφικών βελτιώσεων που θα καταστήσουν τον αγώνα πιο ρεαλιστικό από ποτέ.

Backroom Staff

Backroom Staff
Ένας από τους τρόπους με τους οποίους το Football Manager συνεχίζει να αντιπροσωπεύει τον κόσμο του ποδοσφαίρου με τέτοια ακρίβεια είναι το τεράστιο δίκτυο βοήθειας από ανθρώπους που εργάζονται στον πραγματικό κόσμο του ποδοσφαίρου. Από βελτιωμένες συμβουλές και ανατροφοδοτήσεις σε νέους ρόλους συνολικά, στο FM20 θα έχετε περισσότερη υποστήριξη από το προσωπικό σας από ό, τι πριν.

Playing Time Pathway

Playing Time Pathway
Το Football Manager 2020 έχει επαναπροσδιορίσει και επανεξετάσει την ανάπτυξη των παικτών, μια πτυχή του παιχνιδιού που βρίσκεται ψηλά στη λίστα προτεραιότητας κάθε παίκτη. Το να είσαι διευθυντής σάς δίνει την ευκαιρία να ελέγχετε προσεκτικά τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσετε το ταλέντο σας ενώ παρακολουθείτε την πρόοδο των σημαντικών παικτών σας.

πηγή

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα