19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Microsoft: Θέλουμε να σε μάθουμε να προγραμματίζεις σε python δωρεάν!

1 min read
istock 11569035351 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Microsoft έχει ξεκινήσει μια νέα σειρά 44 τρίλεπτα τετράλεπτα διδακτικά videos που ονομάζεται Python for Beginners στο YouTube, από δύο geeks στη Microsoft που αγαπούν τον προγραμματισμό και τη διδασκαλία.

Ωστόσο, θα μπορούσε να βοηθήσει τους αρχάριους να δημιουργήσουν εφαρμογές εκμάθησης μηχανών, εφαρμογές ιστού ή αυτοματοποίηση διαδικασιών σε μια επιφάνεια εργασίας.

Η Microsoft δημοσίευσε στο GitHub μία σελίδα που περιέχει πρόσθετους πόρους, συμπεριλαμβανομένων διαφανειών και δειγμάτων κώδικα για να βοηθήσει τους μαθητές να γίνουν καλύτεροι στην Python.

Η σειρά Python για αρχάριους παρουσιάζεται από τον Christopher Harrison, ανώτερο διευθυντή προγράμματος στη Microsoft και την Susan Ibach, διευθυντή ανάπτυξης επιχειρήσεων από τη μονάδα AI Gaming της Microsoft.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η Microsoft θέλει περισσότερους ανθρώπους να γνωρίζουν την Python, η οποία είναι εξαιρετικά δημοφιλής επειδή είναι εύκολη στην εκμάθηση. Έχει επίσης πολλές βιβλιοθήκες, επιτρέποντας στους προγραμματιστές να αλληλεπιδρούν με πλαίσια μηχανικής μάθησης όπως το TensorFlow που αναπτύχθηκε από την Google και το Microsoft Cognitive Toolkit (CNTK).

Η Microsoft έχει επίσης δημιουργήσει καλύτερη υποστήριξη για την Python στο Visual Studio (VS Code), έτσι ώστε οι προγραμματιστές να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον κώδικα VS στον τοπικό υπολογιστή τους για να επεξεργαστούν τον κωδικό που είναι αποθηκευμένος σε απομακρυσμένα μηχανήματα και Windows Subsystem for Linux (WSL) συστήματα.

Η ίδια η επέκταση Python της Microsoft για τον κώδικα VS είναι η πιο δημοφιλής επέκτασή της στην αγορά της εταιρείας για προγραμματιστές. Ο ίδιος ο κώδικας VS έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής στους προγραμματιστές. Και ως μέρος της επικέντρωσής της στην AI, η εταιρεία έχει κάνει τον κώδικα VS διαθέσιμο ως μέρος της δημοφιλούς διανομής Anaconda Python.

Αλλά το βασικό προφανές όφελος είναι ότι η Microsoft μπορεί να επεκτείνει τον πληθυσμό των προγραμματιστών της Python χρησιμοποιώντας το Azure για την κατασκευή εφαρμογών AI.

Υπάρχει ήδη υποστήριξη για την Python στο Azure Machine Learning Studio και τον Αύγουστο η εταιρεία ανακοίνωσε την υποστήριξη του Azure Machine Learning για το PyTorch 1.2, ένα μηχανικό πλαίσιο για την Python από την ερευνητική ομάδα Facebook του AI.

Το νέο μάθημα περιλαμβάνει μια σειρά μαθημάτων «γρήγορης εκκίνησης», όπως πώς να ανιχνεύει κάποιος ανθρώπινα πρόσωπα σε μια εικόνα χρησιμοποιώντας το API Azure Face και Python.

Ένα άλλο σεμινάριο διδάσκει στους χρήστες πώς να χρησιμοποιούν το API Computer Vision REST. Και οι δύο αποτελούν μέρος των γνωστικών υπηρεσιών της Microsoft.

Πηγή

Technode.gr – Νέα τεχνολογίας

George S. Metallidis

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα