Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Black Shark 2: Στοιβαρό και ανθεκτικό JerryRigEverything

1 min read
black shark 2 durability | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Τα gaming phones είναι αυτά που πρέπει να αντέξουν την “πίεση” όσον αφορά τις απατήσεις στο gaming αλλά και την αντοχή τους.

Αυτές οι συσκευές αλλάζουν λίγο τους κανόνες σχεδίασης και design και όπως αποδείχθηκε με το νέο iPad Pro δεν είναι σίγουρα και όλες οι αλλαγές για καλύτερο.

Το Xiaomi Black Shark 2 σίγουρα μοιάζει σαν ένα άρμα μάχης και είναι φυσικό να μην περνούσε απαρατήρητο από τον JerryRigEverything για να δοκιμάσει τις αντοχές του.

Το Black Shark 2, μαζί με το Razer Phone 2 ή του ASUS ROG Phone, είναι κατασκευασμένα για να είναι ανθεκτικά.

Διαθέτουν πολλαπλά συστήματα ψύξης για να χειρζονται τη θερμότητα που παράγεται από τις τραβηγμένες στα άκρα πολλές φορές απαιτήσεις προδιαγραφών.

Στο εξωτερικό, όμως, είναι κατασκευασμένα για να προσελκύουν μια ιδιαίτερη αισθητική πιο κοινή στους gamers: μαύρο σασί με πολύχρωμα φώτα RGB LED.

Το Black Shark 2, έρχεται με μια λωρίδα και στις δύο πλευρές του τηλεφώνου που ανάβει όταν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο στον φορτιστή. Για να μπορέσει όμως να φανεί το φως από μέσα, έπρεπε να υπάρχουν κάποιες περικοπές στο μεταλλικό σκελετό.

Ο YouTuber Zack Nelson ανησυχεί ότι αυτά θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τη δομική ακεραιότητα του τηλεφώνου ακριβώς όπως οι τρύπες και το πλαστικό που έκαναν το iPad Pro να καταρρεύσει.

Ευτυχώς, αυτό δεν συνέβη και στο Black Shark 2 το  οποίο πέρασε με επιτυχία από τα χέρια του Zack Nelson.

Στην πραγματικότητα, ο Nelson σχολιάζει πόσο άκαμπτο και δυνατό είναι το τηλέφωνο, αρκετό για να χειριστεί τον περιστασιακά θυμωμένο gamer.

Στα υπόλοιπα το Black Shark 2 ήταν επίσης αξιέπαινο.

Η οθόνη άφησε γρατσουνιές στο επίπεδο Mohs 6 και το καμένο τμήμα της οθόνης ανακτήθηκε πλήρως. Ακόμα και ο σαρωτής οπτικών δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη δούλεψε χωρίς προβλήματα μετά από κάποιες βαριές γρατζουνιές. Το Black Shark 2 είναι σίγουρα ένα ανθεκτικό τηλέφωνο αλλά λίγο ακριβουτσικο.

slashgear

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

George S. Metallidis

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα