19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Youtube: Πίστωση $2/μήνα στο SuperChat για τους Premium χρήστες

1 min read
gettyimages 10882040701 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το YouTube δοκιμάζει μια νέα λειτουργία gifting στο Super Chat, μια λειτουργία που επιτρέπει στους viewers να πληρώνουν για να ποστάρουν σχόλια στο livestreaming ενός δημιουργού ή του influencer.

Η εταιρεία δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή δοκιμάζει ένα πρόγραμμα που πιστώνει μια τυχαία ομάδα υπαρχόντων συνδρομητών της υπηρεσίας YouTube Premium με δωρεάν Super Chats για να αλληλεπιδράσει με τους αγαπημένους της δημιουργούς ή influencers.

Οι Premium συνδρομητές του YouTube ξεκίνησαν να λαμβάνουν πιστώσεις Super Chat ύψους $ 2 / μήνα για να υποστηρίξουν τους δημιουργούς και τους influencers κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής ροής. To AndroidPolice εντόπισε τις πιστώσεις και ο Ryan Wyatt, επικεφαλής του gaming, VR και AR στο YouTube, επιβεβαίωσε επίσης τη δοκιμή beta στο Twitter.

Οι Premium συνδρομητές θα λάβουν το μηνιαίο ποσό των 2 δολαρίων, αλλά το πόσο αυτό δεν θα συσσωρεύεται, σύμφωνα με το AndroidPolice. Μια συνδρομή Premium του YouTube κοστίζει 11,99 δολάρια το μήνα. Το Super Chat, που ξεκίνησε το 2017, είναι διαθέσιμο μόνο για δημιουργούς με περισσότερους από 10.000 συνδρομητές. Το YouTube λαμβάνει και αυτό το μερίδιο του από τα κέρδη των δημιουργών του Super Chat.

cnet

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

George S. Metallidis

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα