16 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Twitter προσθέτει “πραγματικό” dark mode στην εφαρμογή του για iOS και Android

1 min read
tw.jpg.c45406e168a2b717d02f779eddf4a0a61 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Μπορεί το Twitter να προσέφερε ένα υποτυπώδες night mode στα κινητά από το 2016, όμως δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ένα μπλέ-γκρίζο interface, σχεδιασμένο έτσι ώστε να επιβαρύνει λιγότερο την όραση.

Πλέον, το Twitter προσφέρει ένα πραγματικό “μαύρο” dark mode με όνομα “Lights Out” για το iOS app, όπου οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να επιλέγουν αυτόματη ενεργοποίηση του dark mode μετά την δύση του Ηλίου, ένα χαρακτηριστικό που υπήρχε ήδη δύο χρόνια πριν για την εφαρμογή Twitter στο Android.

Για όσους προτιμούσαν το μπλέ-γκρίζο φόντο, θα εξακολουθεί να υπάρχει στην εφαρμογή ως επιλογή με το όνομα “Dim”. To Twitter εξηγεί ότι η επιλογή του “Lights Out” δεν εκπέμπει καθόλου φως προς τα μάτια του χρήστη (ειδικά σε αυτούς με OLED οθόνες), κάτι το οποίο βοηθά στην μείωση της καταπόνησης των ματιών, όπως στην μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, το Lights Out mode είναι ήδη διαθέσιμο για το iOS app, ενώ Android και desktop version αναμένεται να λάβουν την ενημέρωση “σύντομα”.

πηγή insomnia.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα