Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το 2020 Ford Explorer διαθέτει λειτουργία «Calm Screen» για να βοηθήσει τους οδηγούς να χαλαρώσουν

1 min read
cq5dam.web .1280.12801 e1553986723502 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Οι περισσότεροι από εμάς περνάμε πολύ χρόνο κοιτάζοντας τις οθόνες και το να κάνουμε ένα διάλειμμα από την υπερφόρτωση των πληροφοριών είναι για μας χαρά.  Αυτό συνεχίζεται στα σύγχρονα αυτοκίνητα, όπου οι touch-οθόνες, οι προειδοποιητικοί ήχοι και ακόμη και οι πλήρεις ψηφιακές συστοιχίες οργάνων βομβαρδίζουν τους οδηγούς με πληροφορίες. Η Ford, ωστόσο, πιστεύει ότι έχει μια λύση χάρη σε μια νέα λειτουργία στον Explorer 2020 που ονομάζεται Calm Screen.

| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Στο SUV του Ford Explorer 2020 το οποίο θα είναι εξοπλισμένο με το προαιρετικό ψηφιακό συγκρότημα οργάνων 12,3 ιντσών, οι οδηγοί μπορούν να ενεργοποιήσουν τη ρύθμιση Calm Screen για να αποκρύψουν όλα τα δεδομένα οδήγησης εκτός από την τρέχουσα ταχύτητα και το επίπεδο καυσίμου του αυτοκινήτου. Η Ford έδωσε στην λειτουργία το ψευδώνυμο «Mindful Mode.» «Προσφέρει ένα διάλειμμα από τη συνεχή ροή πληροφοριών και προειδοποιήσεων που μας βομβαρδίζουν», δήλωσε σε σημερινή ανακοίνωση ο Lee Newcombe, διευθυντής marketing του Ford Explorer.

Ομοίως, η Mercedes-Benz έχει ένα σύστημα που ονομάζεται Energizing Comfort που μπορεί να χρησιμοποιήσει το φωτισμό του περιβάλλοντος, επιτηδευμένα playlists, μασάζ στα καθίσματα και ακόμη και αρωματοθεραπεία για να βοηθήσει τους οδηγούς να χαλαρώσουν.

Φυσικά, αν είστε τόσο αγχωμένος που χρειάζεστε κάποιο διάλειμμα, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι μια διαφορετική διάταξη οργάνων συμπλέγματος θα κάνει μεγάλη διαφορά. Θα συνιστούσαμε στους οδηγούς που αισθάνονται έτσι να κάνουν ένα διάλειμμα και να χαλαρώσουν λίγο έξω από το αυτοκίνητο.  Παρόλα αυτά, εκτιμούμε τις προσπάθειες της Ford να βοηθήσει τους οδηγούς να επικεντρωθούν στην οδήγηση.

Το Ford Explorer του 2020 παρουσιάστηκε στο Detroit Auto Show και θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι. Εκτός από το πρότυπο μοντέλο, θα υπάρχει μια εύχρηστη υβριδική έκδοση ικανή να καλύψει έως και 500 μίλια με γεμάτο το ρεζερβουάρ και ένα σπορ Explorer ST με 400 ίππους και αντίστοιχες αναβαθμίσεις χειρισμού.

πηγή secnews.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα