Το Viber 10 κυκλοφόρησε με ολοκαίνουριο σχεδιασμό, ομαδικές κλήσεις, ταχύτερες συνομιλίες, και πολλά περισσότερα

Η Viber, η εφαρμογή που τώρα συνδέει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες παγκοσμίως, μόλις κυκλοφόρησε την πρώτη μεγάλη ενημέρωση μετά από τέσσερα χρόνια...

Η Viber, η εφαρμογή που τώρα συνδέει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες παγκοσμίως, μόλις κυκλοφόρησε την πρώτη μεγάλη ενημέρωση μετά από τέσσερα χρόνια. Το Viber 10 δεν είναι μόνο μια σημαντική ενημέρωση, αλλά μια εντελώς νέα εφαρμογή που διαθέτει ένα απλό και αποτελεσματικό UX, καθώς και πολλά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

Σχεδιαστικά, υπάρχουν τρεις κύριες πτυχές που θα επιτρέψουν στους χρήστες να έχουν μία πιο έυκολη επαφή με το Viber: απλούστερα τμήματα, εύκολη πρόσβαση και μοναδική οθόνη κλήσεων. Το πρώτο επιτρέπει στους χρήστες του Viber να κάνουν πιο εύκολη την περιήγηση στην εφαρμογή και να αποκτήσουν ακριβώς αυτό που χρειάζονται, αυτό ακριβώς εκεί που περιμένουν να το βρουν.

Επίσης, η νέα εφαρμογή Viber παρέχει ευκολότερη πρόσβαση στις ιδιωτικές σας κλήσεις και στις συνομιλίες ομάδας, τις Κοινότητες και το αγαπημένο δημόσιο περιεχόμενο σε μια κύρια λίστα συνομιλίας. Τέλος, οι χρήστες μπορούν να βρουν τις πιο πρόσφατες κλήσεις τους και να έχουν πρόσβαση σε όλες τις επαφές τους στη νέα ενοποιημένη οθόνη “Κλήσεις”.

Δύο νέες λειτουργίες είναι τώρα διαθέσιμες για τους χρήστες Viber: συνομιλίες κρυφών αριθμών και ομαδικές κλήσεις. Με συνομιλίες κρυφών αριθμών στις κοινότητες Viber, οι χρήστες θα μπορούν να αλληλεπιδρούν και να επικοινωνούν μεταξύ τους χωρίς να χρειάζεται να ανταλλάσσουν αριθμούς τηλεφώνου. Η αλληλεπίδραση γίνεται απλά αγγίζοντας το προφίλ ενός χρήστη σε ένα μήνυμα ομάδας ή από τη λίστα συμμετεχόντων στην οθόνη πληροφοριών της ομάδας.

Οι κλήσεις ομάδας Viber επιτρέπουν έως πέντε χρήστες να πραγματοποιήσουν μια ομαδική φωνητική κλήση. Απλώς προσθέστε άτομα σε μια υπάρχουσα κλήση ή μπορείτε να δώσετε δικαιώματα σε μια υπάρχουσα συνομιλία ομάδας για να επωφεληθείτε από τη νέα λειτουργία. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η λειτουργία θα είναι αρχικά διαθέσιμη για φωνητικές κλήσεις και οι ομαδικές κλήσεις βίντεο θα προστεθούν αργότερα.

Το Viber 10 κυκλοφορεί παγκοσμίως για χρήστες με συσκευές Android και iOS, αλλά μπορεί να χρειαστούν μερικές μέρες για να φτάσει σε όλες τις αγορές, επομένως να είστε υπομονετικοί εάν δεν δεν είναι ακόμα διαθέσιμο App Store ή το Google Play Store.

Πηγή

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2950