29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Xiaomi Mi 8 EE με 3D αναγνώριση προσώπου μπορεί τελικά να κανει νέο ξεκίνημα εκτός Κίνας

1 min read
Το Xiaomi Mi 8 Explorer Edition κυκλοφόρησε το Μάιο του 2018 στην Κίνα, μαζί με τα Xiaomi Mi 8, Xiaomi Mi 8 SE και Mi Band 3...
MI 8 Explorer Edition 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Xiaomi Mi 8 EE

Το Xiaomi Mi 8 Explorer Edition κυκλοφόρησε το Μάιο του 2018 στην Κίνα, μαζί με τα Xiaomi Mi 8, Xiaomi Mi 8 SE και Mi Band 3.

Η σειρά Mi 8 Explorer Edition είχε τις ίδιες προδιαγραφές με το Mi 8, Οθόνη FHD + AMOLED, Qualcomm Snapdragon 845 , επιλογές μνήμης RAM και αποθήκευσης που κυμαίνονται από 4GB / 64GB έως 8GB / 256GB , μπαταρία 3.400 mAh, δύο κάμερες 12MP πίσω και κάμερα 20MP εμπρός.

Εκτός από αυτά, το Mi 8 Explorer Edition διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη ενεργοποιούμενο με την πίεση του δαχτύλου για εξοικονόμηση μπαταρίας.

Το κυριότερο όμως χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα 3D σάρωσης αναγνώρισης προσώπου, παρόμοια με αυτή του iPhone X.

Η πίσω όψη του τηλεφώνου είναι “ημιδιαφανή” και έχει ένα αυτοκόλλητο κάτω από το οποίο υπογραμμίζονται τα εσωτερικά του στοιχεία με έναν όμορφο τρόπο.Σε πλαϊνή σημείωση, το Xiaomi Mi 8 Pro διαφέρει από το Mi 8 Explorer Edition με βάση το ξεκλείδωμα με οπτική αναγνώριση προσώπου με υπέρυθρες, κάτι το οποίο είναι λιγότερο ασφαλές και κατώτερο τεχνολογικά  την 3D αναγνώριση προσώπου.

Το Mi 8 Explorer Edition ποτέ όμως δεν μπόρεσε να βγει προς τα έξω και να περάσει τα σύνορα της Κίνας , πράγμα ανεξήγητο και με όλα αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά που διέθετε όταν πρωτοκυκλοφόρησε.

 

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Όπως πάντως φαίνεται, η Xiaomi μπορεί τελικά να σχεδιάζει να επανεκκινήσει τη κυκλοφορία της συσκευή εκτός Κίνας. Ο αναγνωρισμένος από την XDA προγραμματιστής yshalsager επισήμανε την κωδική και την εμπορική ονομασία της συσκευής Xiaomi που δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει.

Η κωδική ονομασία είναι ” ursa_global ” και η εμπορική  “小米 手机 8 透明 探索 版 国际 版” που μεταφράζεται σε”MI8ExplorerGlobal”. Από αυτό μπορεί εύκολα κάποιος να καταλάβει ότι πρόκειται για μία παραλλαγή της Έκδοσης Explorer.

Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε αν η παραλλαγή του Mi 8 Explorer Edition θα διαθέτει και ανανεωμένο hardware , αν και είναι απίθανο να συμβεί, καθώς η Xiaomi προτιμά να δώσει περισσότερη βαρύτητα στην επόμενη ναυαρχίδα της. Δεν είναι επίσης γνωστό πότε θα ξεκινήσει την κυκλοφορία της η συσκευή και σε ποιες περιοχές. Επίσης άγνωστη παραμένει και η τιμή της, καθώς δεν θα ήταν λογικό η επανακυκλοφορούμενη έκδοση να ξεκινήσει με τις ίδιες τιμές τις οποίες είχε το τηλέφωνο όταν ξεκίνησε στην Κίνα πριν από ένα χρόνο.

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή https://www.xda-developers.com/xiaomi-mi-8-explorer-edition-3d-facial-recognition/

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα