25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Apple αναφέρει ότι υπάρχουν 1,4 δισεκατομμύρια ενεργές συσκευές που τρέχουν iOS

1 min read
akrales 190123 3154 0010.01 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

apple devices

Η Apple ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου για τα κέρδη της και παρόλο που η εταιρεία ανέφερε ότι τα έσοδα από πωλήσεις του iPhone μειώθηκαν κατά 15% κατά το πρώτο τρίμηνο, κατάφερε να πετύχει έναν σημαντικό αριθμό εγκατεστημένων ενεργών συσκευών. Η Apple αναφέρει ότι υπάρχουν σήμερα 1,4 δισεκατομμύρια ενεργές συσκευές Apple, οι οποίες βασικά περιλαμβάνουν οτιδήποτε τρέχει σε μία από τις πλατφόρμες λογισμικού της εταιρείας. iPhones, Mac, iPads, Apple TV, iPod ακόμα και ρολόγια της Apple περιλαμβάνονται σε αυτήν την κατηγορία, αλλά όχι τα αξεσουάρ AirPods.

“Ενώ ήταν απογοητευτικό να έχουμε απώλειες εσόδων από τις μειώσεις των πωλήσεων, διαχειριζόμαστε την Apple μακροσκοπικά και τα αποτελέσματα αυτού του τριμήνου δείχνουν ότι η βασική δύναμη της επιχείρησής μας είναι οι βλέψεις μας και τα οράματα στο μέλλον”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Apple Tim Cook. “Η ενεργή εγκατεστημένη βάση των συσκευών μας έφθασε στο υψηλότερο σημείο όλων των εποχών στις 1,4 δισεκατομμύρια σσυσκευές το πρώτο τρίμηνο, αυξάνοντας σε παρουσία σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.”

Η Apple πέρασε το 1 δισεκατομμύριο ενεργών συσκευών το 2016 , ο αριθμός των οποίων το 2018 ανέβηκε στα 1,3 δισεκατομμύρια  . Για λόγους σύγκρισης, η Google ανακοίνωσε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια ενεργές μηνιαίες συσκευές που τρέχουν Android το 2017.

Για την Apple, η εγκατεστημένη βάση ενεργών συσκευών είναι σημαντική καθώς η εταιρεία αναπτύσσει περαιτέρω τις υπηρεσίες της, όπως το iCloud storage, τις εφαρμογές της, την Apple Music και την επερχόμενη υπηρεσία βίντεο συνεχούς ροής .

Πηγή https://www.theverge.com/2019/1/29/18202736/apple-devices-ios-earnings-q1-2019

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα