29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το κορυφαίο της σειράς νέο μοντέλο 5G της Samsung Galaxy S10, θα διανέμεται αποκλειστικά από την Verizon

1 min read
Range topping 5G Galaxy S10 model to be Verizon exclusive at first1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Οι φήμες για το νέο Samsung Galaxy S10 με υποστήριξη 5G έλεγαν ότι θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο. Όμως έκτοτε οι προσδοκίες αυτές δεν δεν επιβεβαιώνονται εξ’ ολοκλήρου.

Σύμφωνα με τον Max Weinbach, το κορυφαίο 5G Galaxy S10 το οποίο φημολογείτο ότι θα ερχόταν πλήρες με 1TB μνήμη εσωτερικής αποθήκευσης και 12GB RAM και θα είναι διαθέσιμο στο Verizon αποκλειστικά για τους πρώτους μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Big Red κέρδισε τον “διαγωνισμό” διανομής του νέου αυτού μοντέλου, με τη Samsung εναντίον των άλλων μεγάλων διανομένων για αποκλειστικά δικαιώματα στο συγκεκριμένο μοντέλο.

Ωστόσο, οι φθηνότερες παραλλαγές δεν περιλαμβάνονται στη συμφωνία. Ως εκ τούτου, οι αναμενόμενες εκδόσεις 8 / 256GB και 8 / 512GB θα πρέπει να είναι διαθέσιμες για αγορά από την T-Mobile, την Sprint και την AT & T, εκτός από την Verizon.

Εκτός από τις εντυπωσιακές διαμορφώσεις αποθήκευσης, το 5G Galaxy S10 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με μια τεράστια οθόνη AMOLED 6,7 ιντσών, μια τεράστια πίσω κάμερα στο πίσω μέρος και δύο αισθητήρες selfie μπροστά. Το smartphone θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 855 στις ΗΠΑ μαζί με το μόντεμ 5G Snapdragon X50.

Όπως και τα κανονικά μοντέλα, θα είναι εφοδιασμένο με το νέο Android 9 Pie και με το νέο overlay One UI . Αυτό φημολογείται ότι υποστηρίζεται από μια μπαταρία 5.000mAh. Αναμένεται επίσης και με υποδοχή ακουστικών 3,5 mm .

Σύμφωνα με φήμες, το 5G Galaxy S10 δεν θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση Unpacked της Samsung στις 20 Φεβρουαρίου. Αντίθετα, η συσκευή θα κάνει το ντεμπούτο της κάποια στιγμή κατά το δεύτερο τρίμηνο από την αρχική προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του.

kirilos2000

Πηγή Phonearena.com

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα