19 Σεπτεμβρίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αποκτήστε τώρα τη λειτουργία σύνοψης ειδοποιήσεων AI του iOS 18 στην Android συσκευή σας!

1 min read
sumup android | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Κάθε φορά που εμφανίζεται μια νέα δυνατότητα iOS, οι προγραμματιστές Android δεν χάνουν χρόνο και, σχεδόν αστραπιαία παίρνουν φωτιά τα πληκτρολόγια για να περάσουν αυτήν τη δυνατότητα και στο Android, εφόσον φυσικά αξίζει.

Εάν λοιπόν παρακολουθείτε την κυκλοφορία του iOS 18, ίσως θυμάστε ότι η Apple παρουσίασε μια λειτουργία σύνοψης ειδοποιήσεων η οποία συνοψίζει τις εκκρεμείς ειδοποιήσεις σας. Η ίδια λειτουργία είναι πλέον διαθέσιμη στο Android μέσω μιας εφαρμογής και είναι εξαιρετικά εύκολο να ρυθμιστεί. Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε τη δυνατότητα σύνοψης ειδοποιήσεων AI παρόμοια με το iOS 18 στο Android.

Σύνοψη ειδοποιήσεων AI στο Android: Πώς λειτουργεί

Η εν λόγω εφαρμογή λέγεται Sum Up και μας έρχεται από τον προγραμματιστή Gustavo

Το Sum up χρησιμοποιεί μοντέλα Gemini μέσω του κλειδιού Gemini API του χρήστη για να συνοψίσει τις ειδοποιήσεις για εσάς. Μπορείτε να του παραχωρήσετε πρόσβαση στις ειδοποιήσεις εκτός από τον ορισμό ενός ορίου μηνυμάτων στο οποίο η εφαρμογή θα πρέπει να συνοψίζει τα περιεχόμενα των μηνυμάτων.

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τη σύνοψη ειδοποιήσεων για μεμονωμένες εφαρμογές . Εάν ανησυχείτε για το κλειδί API, ο προγραμματιστής υπόσχεται ότι θα αποθηκευτεί στη συσκευή σας. Σχετικά Άρθρα

Πριν εγκαταστήσετε την εφαρμογή, θα χρειαστεί να λάβετε πρώτα το κλειδί API Gemini. Στη συνέχεια, ξεκινήστε την εφαρμογή, παραχωρήστε μερικά δικαιώματα και θα είστε έτοιμοι. Δείτε πώς μπορείτε να λάβετε μια σύνοψη ειδοποιήσεων παρόμοια με το iOS 18 στο Android.

  1. Κατεβάστε την εφαρμογή Sum Up από το Google Play Store .
  2. Μεταβείτε σε αυτήν τη σελίδα Gemini για να πάρετε το κλειδί API σας. Θα χρειαστεί να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google.
  3. Κάντε κλικ στο Λήψη κλειδιού API .
  4. Τώρα, συμφωνήστε με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών των API της Google και κάντε κλικ στο Συνέχεια .
  5. Στην επόμενη οθόνη, επιλέξτε Δημιουργία κλειδιού API .
  6. Στην επόμενη οθόνη, κάντε κλικ στο Δημιουργία κλειδιού API σε νέο έργο .
  7. Μόλις τελειώσετε, αντιγράψτε το κλειδί API που δημιουργήθηκε.
  8. Τώρα ξεκινήστε την εφαρμογή και πατήστε το κλειδί API Gemini στην περιοχή Ρύθμιση.
  9. Επικολλήστε το κλειδί που μόλις αντιγράψατε στο βήμα 7 αυτού του οδηγού.
  10. Εκχωρήστε στην εφαρμογή δικαιώματα Ειδοποίησης και Προσβασιμότητας και απενεργοποιήστε τις βελτιστοποιήσεις μπαταρίας.
  11. Προσαρμόστε το ρυθμιστικό κατωφλίου μηνύματος . Θα συνιστούσαμε να διατηρήσετε αυτήν την προεπιλεγμένη τιμή, διαφορετικά το όριο κλήσεων API μπορεί να λήξει πολύ σύντομα.
  12. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το μοντέλο AI. Η εφαρμογή διαθέτει προς το παρόν μόνο μοντέλα Gemini — 1.5 Flash, 1.0 Pro και 1.5 Pro.
Αυτή η εφαρμογή φέρνει τη λειτουργία σύνοψης ειδοποιήσεων AI του iOS 18 σε τηλέφωνα Android

Συνιστούμε να εμμείνετε στο Gemini 1.5 Flash, καθώς έχει υψηλότερο όριο ελεύθερης βαθμίδας 15 αιτημάτων ανά λεπτό και 1.500 αιτημάτων ανά ημέρα , τα οποία ειλικρινά θα αρκούν εύκολα για ειδοποιήσεις μιας ημέρας, εκτός εάν η Google μειώσει το όριο αιτημάτων στο μέλλον.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα